Lip Service Informatie

 Wij zijn officieel reseller / importeur van Lip Service USA. Lip Service staat bekend om haar exclusieve collecties. Dit betekent dat niet alle artikelen zomaar beschikbaar zijn. Om er toch zeker van te zijn dat je een bepaald artikel in je bezit krijgt, bieden we altijd een pre-order mogelijkheid op de collecties van Lip Service. We hebben al een aantal lijnen bij Lip Service in bestelling staan, dus die hebben of krijgen we binnenkort gewoon op voorraad. We proberen onze prijzen zo laag mogelijk te houden, deze zijn uiteraard inclusief importkosten en btw. We bieden je tevens de mogelijkheid om artikelen te ruilen of te retourneren.

Je kunt ons laten weten in welk(e) andere artikel(en) je geïnteresseerd bent, we gaan dan onze uiterste best voor je doen om deze te bemachtigen. We kunnen in principe alles van Lip Service voor je importeren, dus ook artikelen welke niet op onze website staan.

Wees er snel bij want de oplage is beperkt!Maten:
Onderstaande maattabel van Lip Service geldt slechts als een indicatie, het zijn niet de exacte afmetingen van het kledingstuk zelf. De pasvorm is afhankelijk van de stof en de stijl van het kledingstuk. Ons advies is om je grootste maat in de maattabel op te zoeken, je hebt dan de meeste kans dat het kledingstuk past. Innemen kan tenslotte altijd nog, groter maken gaat helaas wat lastiger. De maattabel is echter geen garantie dat het kledingstuk je perfect zal passen. Ieder lichaam is immers uniek.
 

  S  M L XL
 Buste:  84-89cm 89-94cm 94-99cm 99-104cm
 Taille:  61-66cm  66-71cm 71-76cm 76-81cm
 Heup:  90-95cm 95-100cm 100-105cm 105-110cm
Powered by G. Smit Media - Realm of Darkness 2004-2014 ©