Kortingen & Acties

Kortingen & Acties
Gratis verzending
Bij bestellingen vanaf € 150,- berekenen wij géén verzendkosten binnen Nederland. Indien een artikel geruild of geretourneerd wordt waardoor het totale bestelbedrag onder de € 150,- komt, vervalt het recht op de gratis verzending. De initiële verzendkosten worden dan verrekend of in rekening gebracht.

Kassakorting
Om het shoppen nóg aantrekkelijker te maken bieden wij je een standaard kassakorting aan in onze winkel. Deze kassakorting wordt automatisch verwerkt tijdens het afrekenen en de hoogte daarvan is afhankelijk van het totaalbedrag in je winkelwagentje.

Onderstaand overzicht geeft het kortingspercentage weer welke je ontvangt bij besteding vanaf een bepaald bedrag:

- 5 % korting bij besteding vanaf € 250,-
- 7½ % korting bij besteding vanaf € 500,-
- 10 % korting bij besteding vanaf € 1.000,-

Bovenstaande kassakorting geldt altijd en voor iedereen, dus ook naast mogelijke andere kortingen en aanbiedingen. De enige uitzondering hierop is dat de kassakorting niet van toepassing is op het aanschaffen van cadeaubonnen. Bij het inwisselen van een cadeaubon geldt de kassakorting uiteraard wel.

Indien een artikel geruild of geretourneerd wordt waardoor het totale bestelbedrag onder het bedrag komt waarop de korting is berekend, vervalt ook het recht op de kassakorting of vervalt deze naar een mogelijk onderliggende korting. De kassakorting wordt dan verrekend of in mindering gebracht op het eventueel te restitueren bedrag.
Powered by G. Smit Media - Realm of Darkness 2004-2014 ©