Betalingsmethode

Betalingsmethoden
Geplaatste bestellingen dienen vooruit te worden betaald onder vermelding van je bestelnummer. Betalingen dienen te geschieden binnen veertien (14) dagen na de besteldatum. Zodra je betaling bij ons binnen is gekomen wordt je vanzelfsprekend op de hoogte gesteld en zullen we je bestelling verder in behandeling nemen.

Onze betalingsmethoden:
1. Bank/Giro Overschrijving
2. iDEAL
3. Paypal
4. Vouchers (zoals cadeaubonnen, kortingsbonnen en tegoedbonnen)

Bank/Giro Overschrijving
Je kunt je bestelling betalen via een losse bank/giro overschrijving. Dit kun je online doen via internet bankieren, maar ook door middel van bijvoorbeeld een overschrijvingsformulier welke kosteloos verkrijgbaar is bij je eigen bank. Hou wel rekening met een verwerkingstijd bij deze betaalmethode. De betaling zal pas, afhankelijk van de bank waarbij je bent aangesloten, na enige tijd op onze rekening worden bijgeschreven (tenzij je gebruik maakt van een spoedoverboeking).

Nederlandse klanten:
Rekeningnummer:
Ten name van:

Internationale klanten:
IBAN nummer:
BIC code:

Ons adres:
Realm of Darkness


iDEAL
Vanaf heden bieden we je eveneens de mogelijkheid om direct online te betalen via iDEAL. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je bestelling afrekenen. Het grote voordeel van betalen met iDEAL is dat je betaling direct op onze rekening staat zodat je bestelling direct verwerkt kan worden.

iDEAL is een systeem dat je direct koppelt aan jouw internetbankierprogramma. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Postbank, Rabobank, Fortis Bank of SNS Bank dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Je houdt constant controle en overzicht op je betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in je rekeningoverzicht.

Betalen met iDEAL doe je in een paar stappen:
1. Je bestelt een product
2. Kies iDEAL als betalingsmethode
3. Je wordt doorgelinked naar de iDEAL website
4. Selecteer de bank waar je je bankzaken al online regelt
5. Je komt direct in het vertrouwde internetbankierprogramma van je bank
6. De relevante gegevens van je aankoop zijn al voor je ingevuld
7. Op de voor jouw bekende manier keur je de betaling goed
8. Je ontvangt een bevestiging van je eigen bank
9. Je keert terug naar onze webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

Benieuwd hoe dat nou eigenlijk werkt, betalen met iDEAL? Aan de hand van deze demo laten we je stap voor stap zien hoe de betaling plaatsvindt. Van winkelwagentje tot en met betaalbevestiging. Klik op onderstaand iDEAL logo om de demo te starten.Let op: betalen met iDEAL is alleen mogelijk voor klanten die zijn aangesloten bij een van de bovenstaande Nederlandse banken.

Paypal
Paypal is een zeer veilige en eenvoudige manier van betalen via internet. Aan een Paypal account is een bank of giro rekening van je eigen keuze gekoppeld. Je kunt vanaf jouw eigen bank of giro rekening geld storten naar je Paypal account. Heb je een creditcard, dan kun je die ook koppelen aan je Paypal rekening. Je kunt dan betalingen doen vanaf je creditcard zonder dat je creditcardgegevens over het internet gaan.

Als je je bestelling via Paypal wenst te betalen dan kun je dit aangeven bij het afrekenen in de kassa. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de beveiligde webserver van Paypal. Je voltooid de betaling bij Paypal en zij verwerken direct je transactie. Je wordt daarna weer teruggeleid naar onze website en je ontvangt per e-mail een bevestiging van je overschrijving. Ook bij deze betalingsmethode geldt dat we je bestelling meteen kunnen verwerken aangezien je betaling direct bij ons binnen komt.

Met je persoonlijke wachtwoord en email-adres kun je uiteraard ook op ieder moment een overzicht opvragen van de inkomsten en uitgaven op je Paypal account.

Klik op de onderstaande banner voor meer informatie over Paypal:Vouchers
Het is ook mogelijk om je bestelling, of een deel daarvan, te betalen via vouchers met een geldige code zoals cadeaubonnen, kortingsbonnen en tegoedbonnen. Voor het inwisselen hiervan wordt een mogelijkheid geboden tijdens het afrekenen. Maak hiervoor gebruik van de daarvoor bestemde velden tijdens het afrekenen.
Powered by G. Smit Media - Realm of Darkness 2004-2014 ©