Privacy Beleid

Privacy verklaring

Realm of Darkness respecteert de privacy van haar kopers en waardeert het vertrouwen dat de koper in haar stelt. Realm of Darkness zal alles in het werk stellen om de persoonsgegevens van haar kopers te beschermen. De persoonsgegevens van de koper zullen worden opgenomen in het Realm of Darkness klantenbestand en zullen nooit ter beschikking worden gesteld aan derden. De persoonsgegevens worden opgeslagen in een beveiligde database welke niet van buitenaf toegankelijk is, alleen de koper en Realm of Darkness kunnen deze informatie raadplegen. De persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor de beoordeling, het aangaan en de uitvoering van de leveringsovereenkomst en het beheren van de daaruit voortvloeiende klantrelatie, waaronder inbegrepen het gericht uitvoeren van marketingactiviteiten door Realm of Darkness. De koper heeft ten allen tijde de mogelijkheid om volledig verwijderd te worden uit het klantenbestand van Realm of Darkness.

Voor de veiligheid van de koper en van Realm of Darkness wordt, tijdens het bezoeken van de website alsmede bij het plaatsen van een bestelling, het IP-adres van de koper geregistreerd. Dit om fraude en misbruik tegen te kunnen gaan.

Op de website van Realm of Darkness wordt gebruik gemaakt van zogenaamde "cookies" om informatie over de bezoeker (tijdelijk, gedurende de sessie) op te slaan op diens computer. Hierbij valt de denken aan account informatie, bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat je niet de inhoud van je winkelwagentje verliest als je nog niet ingelogd bent of geen account hebt. Het is ook mogelijk om jezelf permanent in te loggen op de website. In dat geval wordt in de "cookie" ook een geëncrypt password opgeslagen. Op gedeelde computers is het niet te adviseren deze optie te gebruiken.
Powered by G. Smit Media - Realm of Darkness 2004-2014 ©